KOREINAN TARINA

Rakkaus kosmetiikkaan ja eläimiin
sekä usko siihen, ettei kauneuden eteen tarvitse kärsiä.

Nämä ovat ajatukset yrityksemme taustalla.

Ihmiset ovat alkaneet tehdä yhä enemmän eettisiä valintoja kaikilla elämän osa-alueilla. Miksei näitä asioita olisi siis hyvä miettiä myös kosmetiikkaa ostettaessa?
Tältä pohjalta syntyi ajatuksemme helpottaa eettisempien kosmetiikkavalintojen tekemistä. Eläinkokeita tukevien kosmetiikkamerkkien valitseminen on tarpeetonta, varsinkin kun nykyisin on olemassa vaihtoehtoisia tapoja testata tuotteiden turvallisuutta.

Ja niin keväällä 2016 avattiin kosmetiikan verkkokauppa Koreina, joka kokoaa yhteen suositut eläinkokeettomat kosmetiikkamerkit trendikästä lähestymistapaa unohtamatta. Valikoimaan sisältyy myös paljon vegaanista- ja luonnonkosmetiikkaa. Me olemme tehneet työn puolestasi, jotta sinä voit vain keskittyä löytämään ihania tuotteita, jotka ovat kauniita sekä sisäisesti että ulkoisesti. Koreina on vuonna 2016 perustettu eettisen kosmetiikan verkkokauppa. Me uskomme, ettei kenenkään tarvitse kärsiä kauneuden eteen, ja siksi myymämme tuotteet ovat eläinkokeettomia. Valikoimastamme löydät myös vegaanista- ja luonnonkosmetiikkaa.

Koreinasta löydät kattavasti meikkejä, ihonhoitotuotteita ja tarvikkeita juuri sinun tarpeisiisi. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen ostokokemuksen ja ystävällistä asiakaspalvelua laadukkaiden tuotteiden lisäksi. Olemme tehneet eettisten ratkaisujen tekemisen mahdollisimman helpoksi ja varmistamme, että myymämme brändit ovat eläinkokeettomia!

Koreina tarjoaa sinulle:

  • monipuolisen tuotevalikoiman ja uusimmat trendit
  • miellyttävän ostoskokemuksen
  • ystävällistä asiakaspalvelua
  • eettiset kosmetiikkatuotteet saman katon alta