Vertailussa 3 x peittävä meikkivoide rasvoittuvalle iholle (cruelty-free)

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Toisinaan kasvojen iho voi oirella tavallista enemmän ja meikkipohjaan kaivataan peittävyyttä. Sävyttävät kosteusvoiteet ja muut kevyet meikkipohjatuotteet eivät riitä peittämään punoitusta ja mahdollisia epäpuhtauksia. Paras pika-apu tilanteeseen on peittävä meikkivoide. Rasvoittuva iho kaipaa peittävyyden lisäksi meikkivoiteelta myös kestävyyttä ja mattaista lopputulosta.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”7539″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Vertailussa e.l.f., OFRA ja 100% Pure – meikkivoiteet rasvoittuvalle iholle

Olet juuri viimeistellyt meikkisi ja kaikki näyttää hyvältä. Muutaman tunnin kuluttua otsa alkaa kuitenkin kiillellä ja meikkivoide on karannut nenän päältä. Kun lisää aikaa on kulunut, näkyvät ihohuokosetkin jo kauas punoituksesta puhumattakaan. Kuulostaako tutulta? Rasvoittuvalle iholle sopiva meikkivoide voi olla joskus vaikeaa löytää. 

Vertailin kolmea eri rasvoittuvalle iholle sopivaa meikkivoidetta, jotka ovat myös peittäviä. Uskon, että näiden joukosta voit löytää sen juuri sinulle sopivan tuotteen. Jokainen meikkivoiteista on eläinkokeeton, kaksi niistä on ainesosiltaan täysin vegaaninen ja yksi kokonaan luonnollinen. Tarkastellaan ensin vertailutulosten kokonaiskuvaa ja tutustutaan sen jälkeen tarkemmin meikkivoiteiden ominaisuuksiin.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”7572″ img_size=”large”][vc_column_text]Muistathan että mikä tahansa meikkivoide on vaikeaa saada näyttämään hyvältä, jos ihosi on pintakuiva. Panosta tällöin ihonhoitoon ja tehokosteutukseen. Pintakuivuuden saat kuriin tehokkailla kasvovoiteen alle lisättävillä hoitonesteillä ja seerumeilla. Yksi ihon tehokosteuttajista on hyaluronihappo. Voit lukea siitä lisää täältä: Hyaluronihappo – ihonhoidon ihmeaine (mikä, miksi ja kenelle)  

e.l.f. Flawless Foundation -meikkivoide (vegaaninen, PETA-sertifioitu)

e.l.f. Flawless Finish -meikkivoide on tässä artikkelissa arvostelluista meikkivoiteista edullisin ja sopii varmasti jokaisen budjettiin. Tuotemerkki on PETA-sertifioitua eläinkokeetonta kosmetiikkaa ja täysin vegaaninen. Sävyvalikoimasta löytyy huimat 40 eri sävyä! Flawless Finish sopii ulkoilua rakastavan ihmisen päivittäiseen käyttöön myös SPF 15 aurinkosuojan ansiosta.

Meikkivoide on lasisessa pullossa ja pumppu sekä korkki ovat muovisia. Pumpun ansiosta meikkivoidetta on helppo annostella juuri sopiva määrä hygienisesti.

Koostumukseltaan e.l.f.:in meikkivoide on paksuhkoa. Se kuitenkin levittyy kasvoille todella pehmeästi. Tasaiselle levittämiselle jää myös hyvin aikaa, sillä meikkivoide ei kuivahda iholle salamannopeasti. Myös kerrostaminen on helppoa, vaikka pienikin määrä peittää punoituksen alleen.

Meikkivoide tuntuu iholla kevyeltä, mutta käsin koskettaessa meikkivoiteen kuitenkin tuntee. Tämä johtunee siitä, että tuote ei kuivu täysin mataksi. Puolimatan lopputuloksen ansiosta meikki asettuu iholle luonnollisesti ja antaa anteeksi pienet kuivat kohdat ihossa.

Edulliseksi meikkivoiteeksi e.l.f. Flawless finish kestää kasvoilla varsin hyvin. Kaikkein rasvoittuvimmista kohdista se saattaa alkaa hälvetä muutaman tunnin kuluttua, mutta tilanne on helppo korjata. Pienikin määrä meikkivoidetta riittää pitkälle.

OFRA Absolute Cover -meikkivoide (vegaaninen, Leaping Bunny -sertifioitu)

OFRA tuotemerkkinä mielletään yleensä high-end kosmetiikaksi. OFRA Absolute Cover -meikkivoide on siis superedullista e.l.f:iä hintavampi, mutta hinta ei kuitenkaan pomppaa pilviin. 15 sävyn joukosta löytyy valinnanvaraa.

OFRA on tuotemerkkinä Leaping Bunny -sertifioitua eläinkokeetonta kosmetiikkaa. Kaikki tuotteet ovat myös täysin vegaanisia. Absolute Cover -meikkivoide on lasisessa pumppupullossa, pumppu sen sijaan on muovia.

Absolute Cover on tämän vertailun meikkivoiteista ylivoimaisesti kestävin, sillä se pysyy parhaimmillaan iholla aamusta iltaan. Koostumukseltaan meikkivoide on erittäin juoksevaa, minkä vuoksi se kuivuu iholle nopeasti. Meikkivoide kannattaakin levittää iholle pienissä erissä ja nopeasti. Kevyen ja juoksevan koostumuksen ansiosta Absolute Cover tuntuu siltä, kuin iholla ei olisi mitään! Lisäksi se sisältää silkkipeptidejä ja antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa ikääntymiseltä.

Kuivuttuaan OFRA Absolute Cover -meikkivoide muuttuu täysin mattaiseksi ja tarttuu tiukasti kiinni ihoon. Nämä ominaisuudet tekevät tästä meikkivoiteesta superkestävän, mutta ihon pintakuivuuden paljastavan. Taltuta siis ihosi pintakuivuus ennen tämän meikkivoiteen käyttöä.

100% Pure Fruit Pigmented -meikkivoide (luonnollinen, vegaaninen, Leaping Bunny -sertifioitu)

Haluatko, että meikkivoiteesi on täysin luonnollinen? Valitse tällöin rasvoittuvalle iholle sopiva 100% Pure Fruit Pigmented -meikkivoide, joka on saanut värinsä hedelmistä ja vihanneksista. Sävyissä riittää valinnanvaraa 9 sävyn verran. Tässä meikkivoiteessa on myös SPF 20 -aurinkosuoja.

100% Pure Fruit Pigmented -meikkivoiteen pakkaus on mielenkiintoinen. Pullossa on nimittäin lisäpohja, joka nousee ylöspäin meikkivoiteen määrän vähentyessä. Tämä mahdollistaa sen, meikkivoiteen ollessa lopuillaan, pumppu tavoittaa myös viimeisetkin rippeet.  Pakkaus näyttää varsin tyylikkäältä ja on kokonaan valmistettu kierrätetystä muovista.

Myös tämän meikkivoiteen koostumus on paksuhko. Iholla meikkivoide puutuu puuterisen mattaiseksi.  Kestävyydeltäänkin tämä meikkivoide on kiittelemisen arvoinen, sillä se ei häviä iholta päivän mittaan. Tuntien kuluessa se voi kuitenkin alkaa kertyä juonteisiin, mikä vaatii pientä korjailua.

Meikkivoiteessa on myös ihoa helliviä antioksidantteja. Sisäänrakennetun aurinkosuojan ansiosta 100% Pure Fruit Pigmented -meikkivoide sopii täydellisesti sekä aurinkoisiin laskettelurinteisiin että kauniisiin kesäpäiviin.

Haluaisitko saada lisää tuotevinkkejä ja oppia enemmän eettisestä kosmetiikasta? Liity viikkokirjeemme tilaajaksi![/vc_column_text][vc_btn title=”Haluan tilata viikkokirjeen!” shape=”square” color=”danger” size=”lg” link=”url:https%3A%2F%2Fkoreina.com%2Feettisen-kosmetiikan-viikkokirje%2F|||”][/vc_column][/vc_row]

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös