Tuotteet ja vastuullisuusmerkinnät

Lopputuotetta tai sen raaka-aineita ei ole testattu eläimillä. Brändi ei myöskään ole millään tavoin osallisena eläinkokeisiin. Brändi ei myy tuotteitaan maissa, joissa eläinkokeet vaaditaan lain mukaan.

Eettisesti tuotettu. Brändi varmistaa, että työntekijöiden olot ovat hyvät ja eettiset. Työntekijöille maksetaan toimeentulon turvaava palkka.

Vegaaninen. Tuote ei sisällä lainkaan eläinperäisiä ainesosia. Kaikkia kosmetiikan raaka-aineita ei voida hankkia eläimiä vahingoittamatta ja osa raaka-aineista ovat lihateollisuden sivutuotantoa. Tämän vuoksi valikoimastamme löytyy yli 300 vegaanista tuotetta.

Tuotteen ainesosat ovat mahdollisimman luonnollisia eivätkä vahingoita ympäristöä. Tuote on joko sertifioitua luonnonkosmetiikkaa tai vastaa ainesosiltaan sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Luomu. Vähintään 95% tuotteessa käytetyistä raaka-aineista on luonnonmukaisesti viljeltyjä.

Tuotteen raaka-aineiden hankinnassa on hyödynnetty muunlaisesta toiminnasta syntynyttä ylijäämää. Esimerkiksi Bybin mansikkaboosterissa hyödynnetään mehuteollisuuden sivutuotteita.

Kierrätettävä. Kaikki kosmetiikkapakkaukset eivät ole kierrätyskelpoisia. Löydät tämän merkinnän kaikista kierrätyskelpoisista tuotteista.

Uudelleentäytettävä pakkaus on aina ekologinen vaihtoehto, sillä pakkausmateriaalin määrä pystytään minimoimaan uudelleentäytön avulla. Kun vain sisältö ostetaan uudelleen, ulkopakkauksen uusiotuotannolle ei ole tarvetta.

Muoviton pakkausmateriaali on ekologinen vaihtoehto. Hajotessaan muovi muutuu mikromuoviksi, jonka on todistettu olevan haitallinen ympäristölle ja eläimille. Kaikista sekä raaka-aineiltaan että pakkaukseltaan täysin muovittomista tuotteista löydät muoviton-merkinnän.

Vieritä ylös

Kuukauden kampanjatuotteissa myös BYBI Acid Gold -kasvonaamio 20% edullisemmin!