Vastuullisuus

Haluamme tehdä vastuullisemmista valinnoista sinulle mahdollisimman helppoja.

Tavoitteenamme Koreinassa on tehdä vastuullisemmista kosmetiikkavalinnoista helppoja jokaiselle. Vastuullisempaan kuluttamiseen ei ole olemassa yhtä oikeaa tapaa. Sen sijaan vastuullisempia valintoja kannattaa lähteä tekemään omien arvojen perusteella.

Vastuullisuus-käsitteelle ei ole olemassa yksiselitteistä määritelmää. Meille vastuullisuus tarkoittaa sitä, että pyrimme toiminnassamme tekemään mahdollisimman hyviä valintoja ympäristön, ihmisten ja eläinten kannalta.

Lisäksi haluamme läpinäkyvällä viestinnällä auttaa sinua löytämään kosmetiikkaa, joka sopii sinun arvoihisi ja näkemykseesi vastuullisuuden lähtökohdista.

Me uskomme, ettei toimivien meikki- ja ihonhoitotuotteiden sekä omien arvojen välillä tarvitse tehdä kompromisseja. 

Valikoima

Jokainen valikoimamme brändi ja tuote on vähimmillään eläinkokeeton ja eettisesti tuotettu.  Brändit käyvät läpi vastuullisuusarvioinnin ennen valikoimaamme pääsyä.

Lisäksi arvioimme vastuullisuuden jokaisen tuotteen kohdalla erikseen. Vastuullisuus tuotteiden raaka-aineiden, valmistuksen ja pakkausmateriaalien suhteen kirjoitetaan selkeästi ja läpinäkyvästi auki jokaiselle tuotesivulle.

Tuotesivuiltamme löydät vastuullisuustarrat, joiden avulla näet yhdellä silmäyksellä, miksi juuri kyseinen tuote on vastuullisempi valinta.

Verkkokauppatoiminta

Verkkokauppamme pyörii kotimaisella energiatehokkaalla palvelimella. Palvelimen virtana käytämme 100% uusiutuvaa tuulivoimaa.

Postituspakkaukset

Postituspakkauksemme on valmistettu kierrätyskelpoisesta kartongista. Pakkaustäytteenä käytämme ympäristöystävällisiä paperipohjaisia pakkauspapuja, jotka ovat 100% biohajoavia. Suosittelemme hyödyntämään pakkaustäytettä myös askartelussa.

Ale-kampanjat

Ale-kampanjoidemme tarkoitus ei ole kannustaa turhaan kuluttamiseen. Sen sijaan haluamme, että ostat tarvitsemiasi tuotteita ja että kampanjoiden aikaiset alennetut hinnat kannustavat eettisten ja ekologisempien valintojen tekemiseen.

Vuonna 2019 teemme vuoden suurimman ale-päivien  Black Fridayn ja Cyber Mondayn aikaan yhteistyötä eläinsuojelujärjestö Popopetin kanssa. Lahjoitamme heille 10% kaikkien 29.11. -2.12. tehtyjen tilausten arvosta.

Me haluamme kannustaa jokaista tekemään eettisempiä ja ekologisempia valintoja kosmetiikan suhteen sekä inspiroida muita alan toimijoita toimimaan vastuullisemmin.

Yhdessä saamme aikaan muutoksen.