Usein kysyttyä

FAQ – Usein kysyttyä

Mihin tilauksen yhteydessä antamiani tietoja käytetään?

Tilauksen yhteydessä on täytettävä tarvittavat tiedot tilauksen toimittamista varten.Koreina ei kerää osoitetietoja, henkilötunnuksia, puhelinnumeroita tai sähköpostiosoitteita tilauksista käytettäväksi markkinointitarkoituksiin tai luovutettavaksi eteenpäin. Jos olet ilmoittanut haluavasi uutiskirjeemme, se lähetetään sähköpostiosoitteeseesi 1-3 kertaa kuukaudessa. Muita markkinointiviestejä ei asiakkaillemme lähetetä. Puhelimeen lähetettäviä markkinointiviestejä emme käytä.Puhelinnumero on hyvä ilmoittaa tilauksen yhteydessä, jotta asiakaspalvelumme voi tarvittaessa ottaa nopeasti yhteyttä puhelimitse. Puhelinnumero ei ole pakollinen tieto.

Haluaisin että valikoimastanne löytyisi…

Vastaanotamme mielellämme palautetta ja ideoita valikoimaamme liittyen. Kaikki yhteydenotot otetaan huomioon tulevia tilauksia ja tuotevalintoja tehtäessä. Kerro meille, mitä haluaisit löytää valikoimastamme tulevaisuudessa lähettämällä toivomuksesi sähköpostitse osoitteeseen info@koreina.com

Miten toimin jos haluan palauttaa ostamani tuotteen?

Koreina-verkkokauppa noudattaa Kuluttajasuojalain etäkaupan 6. luvun (13.6.2014) ehtoja. Etäkaupassa kuluttaja-asiakkaalla on 14 vuorokauden maksuton peruuttamisoikeus käyttämättömille tuotteille. Peruuttamisoikeus ei kuitenkaan koske avattuja hygieniatuotteita (Kuluttajansuojalaki: 6 luku, 16 §). Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja jälleenmyyntikuntoisia, joten käsittele tuotteita varoen ennen ostopäätöksen tekemistä.

Mikäli haluat palauttaa ostamasi tuotteen, ole yhteydessä asiakaspalveluumme ja lähetämme sinulle ohjeet tuotteen palauttamiseen:
Sähköposti: info@koreina.com

Miten saan yhteyden asiakaspalveluun?

Voit lähettää meille kysymyksesi sähköpostilla osoitteeseen info@koreina.com. Suosittelemme ensisijaisesti ottamaan yhteyttä sähköpostitse. Pyrimme vastaamaan sähköposteihin 24 tunnin aikana.

 

Vieritä ylös