Toimitus ja palautus

Toimitustapa ja -aika

Tilausten toimitusaika on 2-5 arkipäivää tilauksen tekemispäivästä alkaen.

Toimitamme tuotteet postipakettina lähimpään postiin kiinteään 4,90 euron hintaan. Kun tilaat tuotteita yli 50€, toimitamme tilauksen ilman toimituskuluja.

Olethan meihin yhteydessä, jos lähetyksesi on selvästi myöhässä, eikä teille ole tullut Postilta ilmoitusta saapuneesta lähetyksestä. Emme ota vastuuta Postin toimituksesta aiheutuneista viivästyksistä tai virheistä tilauksen jakelussa, mutta pyrimme auttamaan parhaamme mukaan ongelmatilanteissa.

Palautus

Koreina-verkkokauppa noudattaa Kuluttajasuojalain etäkaupan 6. luvun (13.6.2014) ehtoja. Etäkaupassa kuluttaja-asiakkaalla on 14 vuorokauden maksuton peruuttamisoikeus käyttämättömille tuotteille. Peruuttamisoikeus ei kuitenkaan koske avattuja hygieniatuotteita (Kuluttajansuojalaki: 6 luku, 16 §). Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja jälleenmyyntikuntoisia, joten käsittele tuotteita varoen ennen ostopäätöksen tekemistä.

Mikäli haluat palauttaa ostamasi tuotteen, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin lähetämme sinulle ohjeet tuotteen palauttamiseksi:
Sähköposti: info@koreina.com
Puhelin: (+358) 40 138 6374, maanantaisin ja keskiviikkoisin 12-16

Vieritä ylös

Kuukauden kampanjatuotteissa myös BYBI Acid Gold -kasvonaamio 20% edullisemmin!