Meidän tarinamme

Tervetuloa Koreinaan. Tavoitteenamme on kannustaa jokaista vastuullisempiin kosmetiikkavalintoihin tekemällä niistä mahdollisimman helppoja.

Vastuullinen kuluttaminen tarkoittaa sitä, että pyrit tekemään mahdollisimman eettisiä ja ekologisia ratkaisuja tuotteita ja palveluita ostaessasi. Kuulostaa varsin yksinkertaiselta näin nopeasti ajateltuna? Sitä se ei kuitenkaan ole.

Vastuullista kuluttamista voi lähestyä todella monesta eri suunnasta. Yksi haluaa keskittyä eläinten hyvinvointiin, toinen luonnon huomioimiseen ja kolmas lähtee liikkeelle siitä, että ostaa kotimaista. Yksikään näistä tavoista ei ole väärä.

Lähtökohta vastuulliselle kuluttamiselle on pohtia omia arvojasi. Lähde liikkeelle tekemällä ostospäätöksiä kolmen tärkeimmän arvosi perusteella.

Meidän mielestämme toimivien kosmetiikkatuotteiden ja omien arvojen kanssa ei tarvitse tehdä kompromisseja. Sen vuoksi olemme helpottaneet kosmetiikan löytämistä omien arvojen mukaan lisäämällä verkkokauppaamme vastuullisuusfiltterit. Voit rajata tuotevalikoimaa kaikissa kategorioissa useiden eri vastuullisuusnäkökulmien mukaan

  • Vegaaninen
  • Luonnollinen
  • Luomu
  • Muoviton
  • Kotimainen
  • Uudelleentäytettävä pakkaus
  • Muoviton pakkaus
  • Kotimainen
  • Sosiaalisesti vastuullinen brändi (tulossa)
  • Palmuöljytön (tulossa)

Jokainen valikoimamme tuotemerkki ja tuote on eläinkokeeton ja eettisesti tuotettu.

Vastuullisuusfilttereiden lisäksi panostamme läpinäkyvään viestintään. Arvioimme jokaisen tuotteen vastuullisuuden erikseen ja tuomme sen helpositi nähtäville tuotesivuille lisättyjen vastuullisuustarrojen avulla. Sen lisäksi kerromme jokaisen tuotekuvauksen lopussa, miksi juuri kyseinen tuote olisi vastuullisempi valinta.

Pyrimme parantamaan kaiken aikaa toimintamme ympäristövaikutuksia. Lue lisää vastuullisuudestamme täältä.

Koreinan yrittäjät ja mistä kaikki alkoi

Koreinan taustalla työskentelee kaksi lapsuudenystävää Heljä ja Katri. Lapsuudenystävyyden lisäksi meitä yhdistää kiinnostus kosmetiikkaan ja vastuulliseen kuluttamiseen.

Ennen Koreinan perustamista juttelimme kuinka vaikeaa on löytää varmuus siihen, että kosmetiikkabrändi on eläinkokeeton. Tästä ajatuksesta sai alkunsa Koreina vuonna 2016. Tuolloin keskityimme ainoastaan eläinkokeettomaan kosmetiikkaan. Myöhemmin toimme myös muut kosmetiikan vastuullisuuspuolet keskiöön toiminnassamme.

Kiitos, että tutustuit yrityksemme tarinaan! Tutustuthan myös valikoimaamme täällä.

Vieritä ylös

Kuukauden kampanjatuotteissa myös BYBI Acid Gold -kasvonaamio 20% edullisemmin!