Tarina brändin takana: OFRA Cosmetics ja tiimimme tuotesuosikit

Ofra Cosmetics nyt Suomessa! Viime vuoden syyskuussa toimme ensimmäisenä Suomen markkinoille amerikkalaisen OFRA Cosmetics -kosmetiikkamerkin, joka on nyt noussut yhdeksi asiakkaidemme suosikeista. Viimeistään nyt on aina kertoa merkin taustalla oleva tarina sekä esitellä meidän TOP 5 suosikkituotettamme.

Ofra Cosmetics:in perustaja Ofra Gaido aloitti uransa työskentelemällä tunnetuille kosmetiikkamerkeille ja 80-luvulla hän avasi oman kauneussalonkinsa, joka menestyi erittäin hyvin. Vuonna 1994 Ofra ja hänen miehensä David loivat oman ihonhoitomallistonsa ja vuosituhannen alkuun mennessä he avasivat ensimmäisen kauneushoitolan, jossa käytettiin vain OFRAn ihonhoitotuotteita ja värikosmetiikkaa. Tänä päivänä OFRAn tuotteita käytetään niin Miss Univerum-kilpailuissa sekä poliitikkojen, urheilijoiden ja julkisuuden henkilöiden kasvoille.

Kaikki tuotteiden valmistuksesta tilausten lähettämiseen OFRAn omalla tehtaalla. Merkillä on myös Leaping Bunny- sertifikaatti ja mikä parasta – koko tuotesarja on 100% vegaaninen! Osa tuotteista sisältää silkkipeptidiä, joka ei kuitenkaan ole eläinperäinen vaan se on johdettu silikonimuunnelluista proteiineista.  Meikit soveltuvat myös herkemmille ihotyypeille.

OFRA tunnetaan erityisesti nestemäisistä mattahuulipunistaan sekä korostustuotteistaan. Trendien harjalle merkki on noussut mm. Kathleen Lightsin, Manny MUA:n sekä DupeThat:in kanssa toteutettujen yhteistyötuotteiden ansiosta. Uusin nikkietutorialsin kanssa toteutettu yhteistyötuotesetti julkaistaan 29.3.2017 ja myöhemmin setti saadaan myyntiin myös meille!

Myös tiimimme on ihastunut OFRAn tuotteisiin ja alla näet viisi suosikkiamme.

1. OFRA nestemäinen mattahuulipuna, Miami Fever

Miami Fever on OFRAn ja KathleenLightsin yhteistyön tuloksena syntynyt sävy. Huulipunan sävy on kaunis ja pigmenttinen oranssi ja vastaavanlaista on lähes mahdoton löytää! Sävy on helppo levittää huulille tasaisesti eikä se kuivata huulia, vaikka jättääkin kauniin mattapintaisen lopputuloksen. Meidän mielestämme Miami Fever on sopiva valinta kaikkina vuodenaikoina ja imartelee kaikenlaisia ihonsävyjä.

2. OFRA Beverly Hills Highlighter

Beverly Hills Highlighterista on tullut luottotuotteemme kasvojen korostuksessa. Highlighter sisältää viisi kaunista sävyä, joista löytyy sopiva jokaiselle ihotyypille: kultainen pronssi, viileä pinkki, helmiäisvalkoinen, neutraali helmiäinen ja pinhkihtävä persikka. Vaalealle iholle pronssisävy voi olla liian tumma korostamiseen, mutta näyttää upealta luomivärinä käytettynä – kuten myös muutkin sävyt.

3. OFRA Cheeky Cheekbone Enhancer

Cheeky Cheekbone Enhancer on hinta-laatusuhteeltaan parhaimpia tuotteita poskipäiden korostamiseen. Levitettäessä sävy muuttuu kauniin vaaleanpunertavaksi, joten se antaa hehkun lisäksi kasvoille myös väriä. Kompaktinkokoisessa pakkauksessa tuotetta on 5g ja sävy on niin pigmenttinen, että jo pieni määrä riittää halutun lopputuloksen saamiseen. Tämä highlighter kestää käytössä pitkään!

 

4. OFRA Fixline nestemäinen rajausväri

OFRAn rajausväri levittyy helposti ja on erittäin pigmenttinen. Tästä tuotteesta pidämme erityisesti siksi, että luomen pohjustustuotteen kanssa käytettynä rajaus on todella pitkäkestoinen myös rasvoittuvilla luomilla.

5. OFRA nestemäinen mattahuulipuna, Charmed

Charmed-sävy on toteutettu MannyMUAn kanssa. Sävy on vahvasti pinkkiin taittava mauve. Tämä on noussut suosikiksi päivittäiseen käyttöön sopivana sävynä.

Voit tutustua OFRAan lisää heidän kotisivuillaan: https://www.ofracosmetics.com/

Joko sinä olet kokeillut OFRA Cosmetics -tuotteita?

 

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös
Koreina logo 2019