Pinterest ennustaa: Kevään 2019 kosmetiikkatrendit

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Alkavan vuoden trendikatsauksissa trendit poimitaan usein näytöslavoilta. Vaihtoehtona näytöslavameikkien osoittamalle trendisuuntauksille halusimme paljastaa, mistä ihan tavalliset kosmetiikkaharrastajat ovat innostuneita juuri nyt. Tiedot on poimittu Pinterestin kattavammasta trendikatsauksesta, jossa trendeiksi on valittu  aiheet, joiden hakumäärä palvelussa on kasvanut yli 6 kuukauden ajan.

Lyhyesti sanottuna keväänä 2019 luonnollisuus yhdistetään rohkeisiin väreihin ja kiiltoon. Ota selvää kaikista trendeistä jatkamalla lukemista.

Bakuchiol – ihonhoidon uusi retinoli (hakujen määrä “bakuchiol” +275%)

Retinoli eli A-vitamiinijohdannainen on jo pitkään ollut yksi ihonhoidon suosikkiainesosista. Retinoli stimuloi kollageenin tuotantoa, vahvistavan ihoa ja vähentävän ryppyjä ja juonteita. Tehokkaassa ainesosassa on kuitenkin haittapuolensa; se voi ärsyttää ihoa sekä aiheuttaa punoitusta ja kuivuutta. Siksi erityisesti herkkäihoiset eivät ole pystyneet hyötymään ainesosasta. Kasvipohjainen bakuchiol on kuitenkin muuttamassa tilanteen, sillä sen on todistettu toimivan yhtä tehokkaasti kuin retinolin, mutta ilman sen haittavaikutuksia. Ei siis ihme, että bakuchiol on kasvattanut suosiotaan Pinterestissä huimat 275%.

Nestemäinen kuorinta-aine (hakujen määrä “liquid exfoliator” +58%)

Pinterestin hakumäärien mukaan kiinnostus nestemäisiin kuorinta-aineisiin on noussut 58%.  Nestemäisissä kuorinta aineissa käytetään kuorivien rakeiden sijaan erilaisia entsyymejä ja happoja (AHA, BHA), jotka poistavat iholta hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa ja ihohuokosiin kertynyttä talia.

Näyttävä huulimeikki  (standout pout+467%

Keväällä 2019 muutoin luonnolliseen meikkiin yhdistetään näyttävät huulet. Ne sopivatkin hyvin yhteen paljon puhutun lasi-iho-trendin kanssa, jossa keskitytään tekemään ihosta luonnollisella tavalla kuultava ja hehkuva.

Ota trendi haltuun esimerkiksi näillä:[/vc_column_text]

 • Milani Amore Shine Liquid Lip Color – Desire

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  15,50 9,30 
 • Ofra Liquid Lipstick nestemäinen huulipuna, Ultimate Red

  Arvostelu tuotteesta: 0 / 5
  17,90 
[vc_column_text]

Taikapähkinä ihonhoitotuotteissa (hakujen määrä “witch hazel” +305%)

Taikapähkinä on jo pitkään ihonhoitotuotteissa käytetty ainesosa, joka tekee paluun suurempaan suosioon. Sen kosmeettiisista vaikutuksista voi hyötyä lähes jokainen, ellei ainesosalle ole yliherkkä.  Se lievittää tulehdusta ja supistaa ihoa, mikä vuoksi sitä voi käyttää hoitona pieniin haavoihin ja vammoihin, auringonpolttamiin ja jopa suonikohjuihin.  Lisäksi taikapähkinä on antibakteerinen ja lievittää kutinaa, joten myös atooppinen, ekseemaan tai akneen taipuvainen iho voi saada avun ainesosasta. Ihon suojatoimintoja vahvistaen taikapähkinä ehkäsee myös kosteuden häviämistä iholta.

Kiiltävä meikki (Hakujen määrä “glossy makeup” +89%)

Viime vuosien ajan kiiltoa on tuotu meikkiin korostuspuuterien avulla, mutta nyt kiillon luomiseen voi käyttää myös öljyjä ja öljyisiä voiteita. Kiilto tuodaan poskipäiden lisäksi myös huulille ja silmäluomiin. Parasta tässä meikkitrendissä on sen helppous – tarvitset vain yhden tuotteen, jota sipaiset haluamiisi kohtiin.

Mitä mieltä olet näistä trendeistä? Kerro kommenteissa![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_single_image image=”7037″ img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/3″]

 • Bybi Beauty babe balm

  BYBI Beauty Babe Balm – monikäyttöinen kosteusvoide

  24,90 36,90 
[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Lähde: https://newsroom.pinterest.com/en/post/pinterest-100-the-top-trends-for-2019[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *