Julkkisten meikkitaiteilija Francesca Tolotin ja OFRA Cosmeticsin meikkikokoelma on täynnä mahdollisuuksia

OFRA x Francesca Tolot -meikkimallisto villitsi Yhdysvalloissa alkuvuodesta ja on saatavilla myös Koreinasta 10.4.2019 alkaen. Ammattilaistaiteilija ja OFRA:n yhteistyössä luoma Infinite-meikkimallisto tuo meikkaamisen rajattomat mahdollisuudet jokaisen ulottuville.

Francesca Tolot on yksi tunnetumpia ammattimeikkitaiteilijoita Hollywoodissa. Hänen käsialaansa olevia meikkejä on nähty vuosikymmenten ajan sekä lehdissä että televisiossa.  Hänet tunnetaan upeista esiintymismeikeistä kansainvälisille artisteille, kuten Beyoncélle, Rihannalle ja Madonnalle. Tolotin toteuttamia meikkejä on nähty myös mallien Kate Mossin, Cindy Crawfordin ja Tyra Banksin kasvoilla. Tämä on vain pintaraapaisu meikkiartistin laajasta asiakaskunnasta.

OFRA x Francesca Tolot Infinite -mallisto

Infinite-mallisto sisältää luomiväripaletin, kasvopaletin ja kolme huulipunaa. Inspiraation mallistoon Tolot on saanut kotimaastaan Italiasta, matkoiltaan ympäri maailman sekä rakkaudestaan taiteeseen. Tolotin mukaan meikkaamisessa ei ole sääntöjä tai oikeita tapoja – ihan kuten ei taiteessakaan. Mallisto innostaa jokaista kosmetiikkaa rakastavaa kokeilemaan jotain uutta.

Malliston sävyjä ja koostumuksia työstettiin OFRA Cosmeticsin tehtailla li vuoden, jotta mallisto saatiin hiottua täydelliseksi ja ammattilaistasoiseksi. Malliston tuotteet sopivat myös vegaaneille, sillä ne eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia ja ovat Leaping Bunny -sertifioitua eläinkokeetonta kosmetiikkaa.

Infinite -luomiväripaletissa vain mielikuvitus on rajana

Infinite-luomiväripaletti ei ole sävymaailmaltaan se kaikista perinteisin, vaan todella leikkisä ja värikäs. Jo ensisilmäisy palettiin saa mielikuvituksen lentämään ja keksimään mitä mielenkiintoisempia tyylejä.

Sävyjen  vaihtelevat täysin matasta, himmeästi hohtavien kautta satiinisiin duo chrome -sävyihin. Kuten paletin nimikin, kertoo vain mielikuvitus on rajana. Infinite-paletilla on mahdollista luoda upea smokey eye, herkkä glamour tai rohkea yhden statement -silmämeikki.

  • pigmenttiset, kestävät sävyt
  • vegaaninen, eläinkokeeton

Gilded -kasvopaletti saa ihon hehkumaan

Gilded-kasvopaletin aurinkopuutereilla ja poskipunilla tuon kesän ihollesi jo nyt. Paletin sävyillä saa sekä iltaan sopivan vahvemman lopputuloksen että aurinkoiseen päivään sopivan heleän ja hehkuvan tyylin. Aurinkopuutereista löytyy sekä neutraali että lämpimämpi sävy. Hehkuvat koralliset ja persikkaiset poskipunat sopivat täydellisesti lähestyvään kesään.

  • kerrostettava koostumus, sopii jokaiselle ihonsävylle
  • vegaaninen, eläinkokeeton

Infinite-malliston kruunaavat kolme nestemäistä huulipunaa

Mitäpä meikkimallisto olisikaan ilman huulipunia! Infinite-mallisto sisältää kolme uutta nestemäistä huulipunaa. Sävy Baroque on pinkkiin taittava nude, Vermillion on kirkas scarletin punainen ja Ruby tumma luumuinen marjasävy.

  • ei tunnu kuivalta huulilla
  • pigmenttinen
  • vegaaninen, eläinkokeeton