Näin saat nestemäisen huulipunan kestämään kesän helteet ja herkut

Nestemäinen ja mattainen huulipuna näyttää upealta kaikkina vuodenaikoina, mutta erityisesti kesäisin, kun raikkaat pinkit ja muut värit kaivetaan jälleen käyttöön. Nestemäisissä huulipunissa parasta on niiden kestävyys ja pigmenttisyys. Juuri näiden ominaisuuksien vuoksi huulipunan levittäminen voi kuitenkin olla haastavaa. Lue, miten saat huulipunan kestämään läpi aurinkoisen päivän.

Kuori ja kosteuta huulet aina ennen huulipunan levittämistä

Nestemäinen huulipuna levittyy pehmeälle ja kosteutetulle pohjalle tasaisesti. Kun huulten iho on hellästi kuorittu ennen punan levittämistä, huulipuna ei varmasti näytä paakkuiselta tai epätasaiselta.

Voit kuoria huulet esimerkiksi hellästi hammasharjalla. Kuorimisen jälkeen voit kosteuttaa huulet huulirasvalla, mutta muista pyyhkäistä ylimääräinen rasva pois ennen huulimeikin aloittamista.

Aloita rajaamalla ja värittämällä huulet rajauskynällä

Huultenrajauskynä auttaa huulipunaa kestämään paremmin myös nestemäisiä punia käytettäessä. Jos siis haluat, että huulimeikki kestää aamusta iltaan vain pienillä korjauksilla, rajaa huulet ja väritä kevyesti myös huulten keskiosaa

Lisää vain vähän väriä kerrallaan

Nestemäiset huulipunat ovat todella pigmenttisiä, joten pienikin määrä riittää. Liian paksu kerros huulipunaa saa tekee huulipunasta epätasaisen ja lohkeilevan. Voit esimerkiksi kokeilla lisätä huulipunaa ensin ulkoreunoille ja taputella väriä reunoilta kohti huulten keskiosaa sormella. Lopuksi voit myös painaa huulet yhteen paperipalan ollessa välissä. Ylimääräinen väri jää kiinni paperiin.

Huulten hierominen yhteen ei toimi nestemäisen huulipunan kanssa

Kun käytetään tavallisia huulipunia, on yleistä lisätä huulipunaa ylä- tai alahuulelle ja sen jälkeen hieroa huulia yhteen. Nestemäisen huulipunan kanssa huulten hierominen aiheuttaa sen sijaan epätasaisuutta, sillä väri ei pääse kuivumaan kuten pitäisi.

Ota vinkit käyttöön, herkuttele, nauti helteestä ja valitse sinulle sopiva kesäsävy huulipunavalikoimastamme:

[av_button label=’Tutustu huulipuniin’ link=’manually,https://koreina.com/osasto/meikit/huulet/huulipunat/’ link_target=” size=’large’ position=’left’ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ admin_preview_bg=”]

 

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *