Maksutavat

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa tulee ottaa ensisijaisesti yhteyttä Koreina Oy:öön.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Maksu verkkopankissa, kortilla tai kuluttajalaskulla

Paytrail:in kautta tarjoamme mahdollisuuden maksaa tilauksesi Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla sekä kaikkien yleisimpien suomalaisten pankkien kautta verkkomaksuna.

Lisäksi Paytrailin kautta on mahdollista valita maksutavaksi Collector-lasku, jolloin voit maksaa tilauksesi kerralla tai osamaksulla.

Maksuaikaa saat automaattisesti valitsemalla lasku-maksutavan, mutta voit maksaa summan myös kerralla takaisin. Maksuaika on mahdollista saada max. 36 kuukautta. Laskutusmaksu on 2,95€ / lasku.

Maksaessasi osamaksulla on kuukausikorko 1,6 %, nimellinen vuosikorko 19,2 % (todellinen vuosikorko riippuu valitusta takaisinmaksuajasta).