Syyskuun kampanjatuotteet 20% – BYBI -ihonhoitosuosikit

Syksyn tullen ja ilmojen viiletessä kannattaa panostaa ihonhoitoon. Siksi poimimme syyskuun kampanjatuotteisiin suosikkituotteita BYBIltä. 

Tarjoushinnat ovat voimassa 30.9.2020 saakka.

BYBI Beauty Mega Mist -kasvovesi

BYBI Beauty Mega Mist on tehokosteuttava hyaluronihappoa sisältävä kasvovesi, joka sopii kaikille ihotyypeille. Tuote sisältää ihoa rauhoittavia ainesosia ja jättää ihon ihanan pehmäksi ja kosteutetun tuntoiseksi.

Hinta 26,32 € (norm. 34,90 €)

BYBI Beauty C-Caf kasvovoide

Kaipaatko kevyttä kasvovoidetta, joka jättää ihosi ihanan pehmeäksi ja auttaa vähentämään kasvoiltasi aamuista turvotusta? Siinä tapauksessa BYBIn C-Caf kasvovoide on oikea valinta. Ihoa virkistävää C-vitamiinia, turvotusta laskevaa kofeiinia ja ihoa luonnollisesti tasapainottavia probiootteja sisältävä voide sopii kaikille ihotyypeille.

Hinta 30,32 € (norm. 37,90 €)

BYBI C-CAf Cream

BYBI Beauty Acid Gold kasvonaamio

Upea kullanhohtoinen kasvonaamio on täynnä tehokkaita AHA-hedelmähappoja, jotka kuorivat ihoasi tehokkaasti. Lopputuoksena kirkas sekä selvästi tasaisempi iho. Naamion sisältämä tyrniöljy ja glyseriini takaavat sen, ettei naamion käyttö kuivata ihoasi vaan saa sen tuntumaan silkinpehmeältä.

Hinta 23,92 € (norm. 29,90€)

BYBI Beauty Bakuchiol Booster

Bakuchiol on kasviperäinen, 100% luonnollinen vaihtoehto A -vitamiinille eli retinolille. Tehokas, mutta hellävarainen raaka-aine on yhdistetty lisääntyneeseen kollageenin tuotantoon. Kiinteyttää, uudistaa sekä vähentää juonteita ja väsymyksen merkkejä.

Hinta 14,32 € (norm. 17,90€)

BYBI Bakuchiol Booster
Vieritä ylös

Kuukauden kampanjatuotteissa myös BYBI Acid Gold -kasvonaamio 20% edullisemmin!