Cut Crease-silmämeikki onnistuu helposti näillä ohjeilla

Cut crease-meikki

Cut Crease-silmämeikin luomisen ei tarvitse olla superhankalaa! Tarvitsetko meikki-inspiraatiota ystävänpäiväksi? Kokosimme ohjeen, jolla saat luotua upean ja trendikkään cut crease-silmämeikin todella helposti.

Cut crease-silmämeikki on tällä hetkellä yksi suosituimmista silmämeikkitrendeistä. Cut crease-meikissä silmän luomivakoa korostetaan liioitellusti ja luomivaon ja liikkuvan luomen luomivärien raja jätetään todella teräväksi. Tällä ohjeella saat taatusti upean meikin Ystävänpäivän-deitteihin!

Cut Crease-silmämeikki: step by step

  1. Levitä luomivärin pohjustustuotetta koko silmäluomelle ja käy alue läpi luomivärin kanssa, joka on lähellä ihonsävyäsi.
  2. Levitä haluamaasi luomivärisävyä hieman luomivaon yläpuolelle aina silmän sisänurkasta ulkonurkkaan. Häivytä yläreunaa huolellisesti kulmakarvaa kohti.
  3. Levitä liikkuvalle luomelle peitevoidetta hieman luomivakosi yläpuolelle ja nosta kaarta silmän ulkonurkassa kulmakarvan “häntää” kohti. Peitevoide auttaa tarkemman rajan luomisessa sekä se auttaa myös vaaleaa luomivärisävyä erottumaan paremmin.
  4. Levitä liikkuvan luomen alueelle ensin vaaleaa luomivärisävyä ja sitten haluamaasi luomivärisävyä, joka on vaaleampaa kuin aikaisemmin luomivaossa käyttämäsi sävy kuten esimerkiksi kultaista.
  5. Levitä alaluomelle samaa sävyä kuin aikeisemmin luomivakoon. Häivytä kevyesti.
  6. Lisää korostussävyä silmän sisänurkkaan ja halutessasi hieman kulmaluulle.

 

Muistathan, että voit kustomoida tätä silmämeikkiä mieleisilläsi luomivärisävyillä ja lisätä luomivakoon esimerkiksi glitterrajauksen! . Tämän kuvan mukaiset sävyt löydät esimerkiksi BH Cosmeticsin Shaaanxo-paletista. 

Mitkä sävyt kuuluvat sinun ystävänpäivämeikkiisi?

 

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Vieritä ylös