ALE
 
Arvio 5.00 5:stä perustuen 2 asiakkaan arvotukseen.
(2 tuotearviota)

Ofra Pillow Talk Highlighter

32,50 22,75 

Saavuta upea ja sokaiseva pinkkiin vivahtava hohto, joka taatusti sokaisee! Pillow Talk on Ofra Cosmeticsin korostuspuuteriperheen uutuus, joka julkaistiin osana Ofran Me, Myself and I-ystävänpäiväkokoelmaa. Pillow Talk on helmiäisenpinkkiin vivahtava korostuspuuteri, joka on täydellinen korostusväri etenkin vaaleille ihonsävyille.

Tilapäisesti loppu

Varasto loppu. Lisää tulossa pian.

 

Kuvaus

Ofra Pillow Talk -highlighter:
Ofra Pillow Talk -korostusväri on nyt täällä! Saavuta upea ja sokaiseva vaalean pinkkiin vivahtava hohto, joka taatusti sokaisee minne ikinä menetkin! Pillow Talk on Ofra Cosmeticsin korostuspuuteriperheen uutuus, joka julkaistiin osana Ofran Me, Myself and I-ystävänpäiväkokoelmaa. Pillow Talk on helmiäisenpinkkiin vivahtava korostuspuuteri, joka on täydellinen korostusväri etenkin vaaleille ihonsävyille. Ofran korostusvärit toimivat erinomaisesti kasvojen korkeimmissa kohdissa, olkapäillä ja silmämeikissä. Ofran ”Liquid-to-baked”-teknologian ansioista heidän korostusvärinsä ovat yksiä maailman häikäisevimpiä korostuspuutereita, joissa on ihanan pehmeä koostumus. Ei ihme, että nämä korostuspuuterit asiakkaidemme suosikkeja!

Tuotetta pakkauksessa 10g
Hyvä tietää Ofran Pillow Talk korostuspuuterista:

vegaaninen
superpigmenttinen
Leaping Bunny ja PETA-sertifioitua eläinkokeetonta kosmetiikkaa

Lisätiedot

Sertifikaatti

Leaping Bunny, PETA

2 arviota tuotteelle Ofra Pillow Talk Highlighter

  1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

    Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

    Aivan upea korostuspuuteri! Mun ihosävyllä (vaalea, muttei superkalpea) toimii todella hyvin eikä kasvoille jää selkeää jälkeä missä korostuspuuteri on. Todella vaaleissa, melkeen valkoisissa highlightereissa on ollut aikaisemmin se ongelma. Superhohtava, love it! <3

  2. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

    Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

    Glazed Donut on mulle liian vaalea mutta tää on aivan mielettömän hohtava eikä näy iholla valkoisena!

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.