OFRA Glow Goals Highlighter ( Ofra x NikkieTutorials )

Pehmeän shampanjansävyinen korostuspuuteri, joka antaa upean hehkun etenkin vaaleille ja keskivaaleille ihonsävyille.  Sävy on yksi YouTuben kauneusguru Nikkietutorialsin ja OFRAn yhteistyötuotteista.

32,50 

Saatavuus: Varastossa

Jaa artikkeli:

OFRA Glow Goals Highlighter on pehmeä shampanjansävyinen korostuspuuteri, joka antaa upean hehkun etenkin vaaleille ja keskivaaleille ihonsävyille.

Korostuspuuteri on erittäin pigmenttinen Ofran “Liquid-to-Baked”-valmistustekniikan ansiosta, jossa nestemäinen korostusväri muutetaan nopeasti puristettuun muotoon, jolloin pigmentistä saadaan mahdollisimman vahva. Koostumukseltaan tuote on helposti levittyvä ja pehmeän tuntuinen. Vaikka jo yksi kerros riittää aikaansaamaan mielettömän hehkun, voi sävyä myös halutessaan kerrostaa.

Glow Goals on pakattu Ofran uusimpaan ja tyylikkäimpään pakkaukseen. Magneettisen pakkauksen ansiosta voit helposti irrottaa värinapin esim. hiuspinnin avulla ja korvata sen uudella. Sävy on tuttu jo Ofran ja Nikkien ensimmäisen kokoelman korostuspuuterista “Everglow”, mutta nyt saatavilla isommassa koossa!

Hyvä tietää OFRA Cosmetics Glow Goals -korostusväristä:

  • Superpigmenttinen
  • Luotu yhdessä suositun kauneusvloggaaja NikkieTutorials:in kanssa
  • Vegaaninen
  • Leaping Bunny ja PETA-sertifioitua eläinkokeetonta kosmetiikkaa
  • Uudelleentäytettävä magneettinen muovipakkaus

 

Jaa artikkeli:
Sertifikaatti

Leaping Bunny, PETA

Pakkausmateriaali

Uudelleentäytettävä

INCI

Mica, Zinc Stearate, Boron Nitride, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Magnesium Aluminum Silicate, Silica, Trimethylsiloxysilicate, Dimethicone, Ethylene/ Acrylic Acid Copolymer, Phenoxyethanol,  Ethylhexylglycerin. May Contain: Ci 77891, Ci 77492,Ci 77491, Titanium Dioxide, Iron Oxides, Bismuth Oxychloride.

Vieritä ylös

Kuukauden kampanjatuotteissa myös BYBI Acid Gold -kasvonaamio 20% edullisemmin!