ALE
 

Ofra Glazed Donut Highlighter (Ofra x NikkieTutorials Glow Baby Glow)

32,50 16,25 

Youtuben kauneusguru NikkieTutorialsin ja OFRA Cosmeticsin Glazed Donut antaa uskomattoman sokaisevan hehkun! Kylmänvaalea highlighter on koostumukseltaan todella pigmenttinen ja helposti levittyvä. Sävy on kehitetty erityisesti todella vaalean ihon korostamiseen.

Varastossa

 

Kuvaus

Ofra Glazed Donut on Ofra x Nikkietutorials -yhteistyökokoelman vaalein viileänvalkoinen korostuspuuteri. Koostumukseltaan tuote on helposti levittyvä ja pigmenttinen. Saat luotua sokaisevan hehkun jo ensimmäisellä siveltimenvedolla, mutta tuotetta on myös helppo kerrostaa. Glazed Donut on kokoelman hehkutetuin sävy erityisesti siksi, että se erottuu myös suomalaiselta vaalealta iholta.

Glazed Donut on pakattu Ofran uusimpaan ja tyylikkäimpään pakkaukseen. Magneettisen pakkauksen ansiosta voit helposti irrottaa värinapin esim. hiuspinnin avulla ja korvata sen uudella.

Sävy sopii hyvin myös käytettäväksi poskipäiden korostamisen lisäksi luomivärinä, silmän sisänurkassa tai kulmaluuta, olkapäitä tai esimerkiksi nenänvartta korostamassa.
OFRA Glazed Donut -korostuspuuteri:

vegaaninen

Leaping Bunny ja PETA -sertifioitua eläinkokeetonta kosmetiikkaa

 

Lisätiedot

Sertifikaatti

Leaping Bunny, PETA

INCI

MICA, ZINC STEARATE, NYLON-12, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, SILICA, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, DIMETHICONE, ETHYLENE/ ACRYLIC ACID COPOLYMER, PHENOXYETHANOL, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ETHYLHEXYLGLYCERIN. MAY CONTAIN: CI 77891, CI 77492,CI 77491, TITANIUM DIOXIDE, IRON OXIDES.