Arvio 4.00 5:stä perustuen 1 asiakkaan arvotukseen.
(1 tuotearvio)

Ofra Free Spirit Palette

86,50 

Ofra Free Spirit Palette sisältää kaiken mitä tarvitset kesäisen festarimeikin tai arkisemman hehkuvan kesämeikin luomiseen!

Tilapäisesti loppu

Varasto loppu. Lisää tulossa pian.

 

Kuvaus

Ofra Free Spirit Palette sisältää kaiken mitä tarvitset kokonaisen festarimeikkilookin tai kesäisen arkilookin luomiseen! Paletti sisältää räikeitä luomivärejä sekä päivittäiset must-have sävyt, joten saat luotua meikin kuin meikin villeistä juhlameikeistä hieman rauhallisempiin kesäpäiviin. Tämä paletti on erityisesti suunniteltu tarjoamaan kaiken mitä tarvitset matkoille tai festareille. Ofra Free Spirit paletti sisältää kahdeksan luomiväriä, miniversion Rodeo Drive-korostuspuuterista, täysikokoisen Beverly Hills-korostuspuuterin , mattaisen aurinkopuuterin, banaanipuuterin sekä kaksi ruusuisen sävyistä poskipunaa.Kaikki sävyt ovat irrotettavista paletista ja niiden pohja on magneettinen, minkä vuoksi saat siirrettyä sävyt halutessasi magneettiseen palettiin. Tuotteita pakkauksessa yhteensä 250g.

 

Ofra Free Spirit Palette:

  • sisältää 8 luomiväriä, joilla saat aikaan niin hillityt kuin räikeätkin meikkilookit, 2 korostuspuuteria: minikokoinen Rodeo Drive-, sekä täysikokoinen Beverly Hills-korostuspuuteri, mattaisen aurinkopuuterin, banaanipuuterin, kaksi ruusuista poskipunasävyä
  • vegaaninen
  • Leaping Bunny ja PETA-sertifioitua eläinkokeetonta kosmetiikkaa
  • Täydellinen matkustamiseen

Lisätiedot

Sertifikaatti

Leaping Bunny, PETA

1 arvio tuotteelle Ofra Free Spirit Palette

  1. Arvostelu tuotteesta: 4 / 5

    Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

    Tullut tarpeeseen reissuilla! Tuotteet hyviä, harvemmin tulee käytettyä kirkkaita sävyjä kun olen enemmän neutraalin ystävä mutta tällä saa tosi monipuolisesti silmämeikkejä aikaan. Beverly Hills highlighter on aivan mieletön!

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.