Ofra Beverly Hills Highlighter

32,50 

Ofra Beverly Hills Highlighter sisältää viisi hohtavaa sävyä kasvojeksi korkeimpien kohtien korostamiseen: kultainen pronssi, viileä pinkki, helmiäisvalkoinen, neutraali helmiäinen ja pinkihtävä persikka.

Varastossa

 

Kuvaus

Ofra Beverly Hills Highlighter sisältää viisi hohtavaa sävyä kasvojeksi korkeimpien kohtien korostamiseen: kutltainen pronssi, viileä pinkki, helmiäisvalkoinen, neutraali helmiäinen ja pinkihtävä persikka. Tämä kompakti tuote houkuttelee monikäyttöisyydellään, sillä se tarjoaa useita mahdollisuuksia stobing-trendin toteuttamiseen.

Jokainen sävy sopii kikille ihosävyille ja niitä voidaan käyttää yhdessä tai erikseen. Kerrostamalla tuotetta saat luotua poskipäillesi dramaattiset korostukset. Voit lisätä tuotetta myös amorinkaarelle, kulmaluulle, silmien sisänurkkaan tai jopa huulillesi. Silkkisesti levittyviä korostussävyjä voit käyttää myös silmämeikkiin.

Tuote sisältää vain parhaimpia ja pigmenttisimpiä saaavilla olevia ainesosia, joka tekee tästä tuotteesta jokaisen meikkifriikin must-hankinnan.

Pakkauskoko: 10 g
Hyvä tietää:

vegaaninen
Leaping Bunny ja PETA sertifioitua eläinkokeetonta kosmetiikkaa

Lisätiedot

Sertifikaatti

Leaping Bunny, PETA

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.