LASplash Crystallized Glitter Bloody Mary

14,50 

Glitter on jokaisen meikkifriikin paras ystävä! LASplashin glitterit ovat erittäin hienojakoisia, minkä vuoksi ne soveltuvat silmämeikin lisäksi myös huulimeikkiin.

Varastossa

 

Kuvaus

LASplash glitterit ovat erittäin hienojakoisia,minkä vuoksi ne soveltuvat glitter silmämeikin lisäksi myös erittäin hyvin mm. glitterhuulimeikin luomiseen. LASPlash Cosmetics on tunnettu värikkäistä ja näyttävistä meikeistään ja brändi onkin ollut erityisesti näyttävistä meikkilookeista pitävien suosiossa jo muutamia vuosia.

 

Tuotetta pakkauksessa: 7,4 ml.
Hyvä tietää LASplash Crystallized Glitteristä:

superhienojakoinen glitter, joka soveltuu myös huulimeikkeihin
PETA-sertifioitua eläinkokeetonta kosmettiikkaa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Käyttöohje

Levitä glitter-pohjustusnestettä (esimerkiksi LASplash Til Midnight Elixr) ja levitä glitteriä alueelle n.15-30 sekuntia pohjustuksen jälkeen.

INCI

Polyethylene Terephthalate, Acrylates Copolymer, Aluminum Calcium Sodium Silicate, Titanium Dioxide, Tin Oxide, Polyurethane 33, Aluminum CI77000, May Contain: CI19140, CI15850, CI15880, CI42090, CI 77510

Brand

LASplash Cosmetics on rohkea, värikäs ja innovatiivinen. LASplashin tuotteet pysyvät aina trendien harjalla ja heidän tuotteidensa värivalikoima on laaja sekä omaperäinen. Kaikki tuotteet valmistetaan USA:Ssa parhaan laadun varmistamiseksi. Tuotteet ovat PETA-sertifioitua eläinkokeetonta kosmetiikkaa. Tutustu muihin meiltä saatavilla oleviin LASplashin tuotteisiin täältä.