Ale!

Konjac Facial Puff Sponge ihonpuhdistussieni

100 % Pure Konjac -kasvosieni sopii kaikille ihotyypeille. Sieni syväpuhdistaa ja kuorii ihon hellävaraisesti sekä auttaa poistamaan mustapäitä.

14,90 8,94 Säästä 40%

Saatavuus: Vain 1 varastossa

100 % Pure Konjac -kasvosieni sopii koko perheelle ja kaikille ihotyypeille. Sieni syväpuhdistaa ja kuorii ihon hellävaraisesti sekä auttaa poistamaan mustapäitä. Ainutlaatuinen vegaaninen verkkomainen kuiturakenne stimuloi verenkiertoa ja auttaa ihon soluja uudistumaan.

Sieni on halkaisijaltaan noin 8 cm. Lisää vain vesi ja sieni on valmis käyttöön. Sieni kestää aktiivisessa käytössä 2-3 kuukautta. Vanhat Konjac Sponge -sienet voidaan kompostoida tai käyttää apuna puutarhassa kasvien kastelussa.

Ominaisuudet

Kuorii hellävaraisesti
Syväpuhdistaa
Pienentää ihohuokosia
Puhdistaa ja kuorii myös herkän silmänympärysalueen
Poistaa vesiliukoisen meikin
Voidaan käyttää yksin tai yhdessä puhdistustuotteen kanssa
Sieni on kasteltuna miellyttävän pehmeä
Tasapainottaa ihon pH-arvoa

Hyvä tietää

vegaaninen
100 % luonnollinen
ei sisällä väriaineita

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Käyttöohje

Kastele Konjac Sponge -sieni lämpimällä vedellä ennen käyttöä. Purista ylimääräinen vesi pois ja aloita ihon puhdistaminen. Puhdistusaineen käyttäminen ei ole välttämätöntä, mutta jos puhdistusainetta kuitenkin käytetään yhdessä sienen kanssa, sieni auttaa tuotetta toimimaan tehokkaammin.

Käytön jälkeen huuhtele sieni hyvin ja anna sen kuivua vapaasti ilmavassa paikassa käyttökertojen välillä. Älä rutistele sientä voimakkaasti, sillä kasvikuidut saattavat vahingoittua. Sen sijaan purista sientä vain kevyesti kämmenten välissä. Voit säilyttää sientä jääkaapissa pitääksesi sen raikkaana ja viileänä. Tämä auttaa sientä kestämään entistäkin pitempään. Vaihtoehtoisesti sienesi on iloinen, kun sitä säilytetään koukussa roikkuen. Kuivuessaan sieni pienenee ja siitä tulee kova. Käyttääksesi sientä uudelleen kastele se vedellä jälleen. Älä koskaan käytä sientä kuivana! Älä koskaan jätä sientä suihkuun tai vesialtaaseen.

Konjac Sponge on täysin luonnollinen tuote, ja sen tulisi kestää 2-3 kuukautta aktiivisessa käytössä. Kun sieni alkaa näyttää kuluneelta tai murtuu, vaihda se uuteen.

 

Vieritä ylös