Ale!

BYBI Beauty Blueberry Booster

(2 tuotearviota)

Vietätkö paljon aikaa älylaitteiden tai tietokoneen ääressä? Suojaa ihoasi sinisen valon aiheuttamilta haitoilta BYBI:n Blueberry Boosterin avulla, joka estää sinisen valon pääsyn ihollesi.

24,90 12,45 

Varasto loppu. Lisää tulossa pian.

BYBI Beauty Blueberry Booster suojaa ihoasi tehokkaasti sinisen valon aiheuttamilta vaurioilta. Ihosi saa sinistä valoa esimerkiksi läppärin sekä älylaitteiden näytöistä sekä auringosta, mikä vaurioittaa ihoasi. Tuote on valmistettu 100% kylmäpuristetuista mustikansiemenistä, jotka ovat peräisin mehuteollisuuden ylijäämätuotteista.

Tämä boosteri imee sinisen valon itseensä ennenkuin valo ehtii ihollesi. Sininen valo voi aiheuttaa ihollesi mm. tulehdusta, ihon värin epätasaisuutta sekä juonteita. BYBI:n käyttämä mustikansiemenöljy imee itseensä todistetusti sinistä valoa. Siniseltä valolta suojautuminen on tärkeää, sillä ihmiset viettävät keskimäärin 4 tuntia päivässä tietokoneen tai älylaitteen ääressä (jotkut jopa tätäkin enemmän, etenkin jos työskentelet tietokoneen ääressä). Suurin sinisen valon lähde on kuitenkin aurinko.

Sinisen valon aiheuttamien vahinkojen estämisen lisäksi tämä mustikkaboosteri sisältää beetakaroteenia, joka edistää ihon kuntoa. Tuote sisältää myös Omega 3, 6 sekä 9 jotka auttavat ihoa pysymään kosteutettuna, ravittuna sekä parantamaan ihon kuntoa.

Kuinka Blueberry Booster toimii?

Levitä 1-2 tippaa puhtaille kasvoille. Voit käyttää tuotetta joko sellaisenaan tai lisätä tuotetta seerumeihisi tai kasvovoiteeseesi. Musitathan että tuote ei sisällä aurinkosuojaa, joten levitä kasvoillesi aurinkovoidetta ihonhoitorutiinisia jälkeen. Tuote sopii kaikille ihotyypeille.

Tuotetta pakkauksessa 15ml.

Miksi BYBI Beauty Blueberry Booster on vastuullisempi valinta?

 • Vegaaninen
 • Täysin luonnollinen
 • Lasipakkaus on kierrätettävä (myös tuotteen lasipipetti, joka on irrotettavissa)
 • Tuote valmistettu mehuteollisuuden ylijäämätuotteista
 • Leaping Bunny-sertifioitua eläinkokeetonta kosmetiikkaa

Tutustu muihin BYBI-tuotteisiin täältä

Pakkausmateriaali

Kierrätettävä, Lasi

Raaka-aineet

luonnonkosmetiikka, vegaaninen, ylijäämä raaka-aine

Sertifikaatti

Leaping Bunny

2 arviota tuotteelle BYBI Beauty Blueberry Booster

 1. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Vietän paljon aikaa läppärin sekä puhelimen ääressä, joten tuote kiinnosti. Todella kuivalle iholle koen että mansikkaboosteri sopii paremmin kosteutukseen, mutta ensi kerralla kokeilen yhdistää tämän mansikkaboosterin kanssa jos se kosteuttaisi tehokkaammin.

 2. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Ihonsuojaaminen sinisen valon haitoilta tuntui heti tärkeältä. Tämä oli myös ensimmäinen tuote, jonka kuulin tähän tehoavan. Aikaa tulee vietettyä paljon tietokoneen ääressä töissä ja opiskellessa. Tuote on ollut kiinnostava uutuus omaan ihonhoitoon ja vaikuttanut hyvältä ja iholla miellyttävältä. Olen käyttänyt tuotetta jo jonkin aikaa ja tuote on riittoisa.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

INCI

Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Seed Oil

Vieritä ylös

Kuukauden kampanjatuotteissa myös BYBI Acid Gold -kasvonaamio 20% edullisemmin!