BYBI Beauty Bakuchiol Booster

(1 tuotearvio)

Bakuchiol on kasviperäinen, 100% luonnollinen vaihtoehto A -vitamiinille eli retinolille. Tehokas, mutta hellävarainen raaka-aine on yhdistetty lisääntyneeseen kollageenin tuotantoon. Kiinteyttää, uudistaa sekä vähentää juonteita ja väsymyksen merkkejä.

17,90 

Varasto loppu. Lisää tulossa pian.

Näyttääkö ihosi väsyneeltä? Haluaisitko päästä eroon pienistä juonteista?

Lisää BYBI Bakuchiol Booster ihonhoitorutiiniisi. Boosteri sisältää 1% bakuchiolia ja 99% oliivista johdettua skvalaania. Tehokas, mutta hellävarainen bakuchiol lisää tutkitusti ihon kollageenintuotantoa ja saa ihon näyttämään sileämmältä.

Lopputulos = Uudistunut, pehmeä iho, vähemmän juonteita ja väsymisen merkkejä.

Bakuchiol on kasvipohjainen vastine retinolille.
Retinoli on A-vitamiinijohdannainen ja yksi tutkituimmista ja tehokkaimmista ihoa kiinteyttävistä ainesosista. Retinolilla on kuitenkin haittavaikutuksia. Se kuivattaa ihoa ja tekee siitä erityisen herkän UV-säteilylle. Lisäksi se voi ärsyttää ihoa, minkä vuoksi retinoli ei sovi lainkaan herkkäihoisille. Bakuchiol taas on yhtä tehokas ihon kiinteyttäjä kuin retinoli, mutta ilman haitallisia sivuvaikutuksia, joten se sopiii myös herkkäihoisille. Yhdessä skvalaanin kanssa bakuchiol on todellinen tehoboosteri ihollesi.

BYBI Bakuchiol Booster on suunniteltu käytettäväksi muiden ihonhoitotuotteiden ohessa. Voit lisätä boosteria muutaman tipan käyttämääsi seerumiin tai voiteeseen ja levittää sitä kasvoista kaulaan. Voit myös levittää boosteria iholle sellaisenaan. Vaikkei bakuchiol herkistäkään ihoa auringolle, sinun kannattaa käyttää aurinkosuojan sisältävää tuotetta.

Miksi BYBI Bakuchiol Booster on vastuullisempi valinta?

  • Leaping Bunny -sertifioitua eläinkokeetonta kosmetiikkaa
  • Vegaanista luonnonkosmetiikkaa – ei sisällä eläinperäisiä raaka-aineita ja tuotteella on Vegan Society -sertifikaatti.
  • Raaka-aineet ovat luonnollista alkuperää.
  • Pullo ja pipetin lasiosa ovat kierrätyskelpoista lasia.

BYBI Bakuchiol Boosterin pakkauksen kierrättäminen

Kierrätä boosterin pahvipakkaus osana muuta kartongin kierrätystä. Lasisen pullon voit kierrättää muiden lasijätteiden joukossa. Pullon lisäksi voit kierrättää lasijätteenä myös pipetin lasiosan, sillä se on mahdollista irrottaa. Pipetin loppuosa sen sijaan on laitettava sekajätteisiin.
Raaka-aineet

luonnonkosmetiikka, vegaaninen

Sertifikaatti

Leaping Bunny, Vegan Society

Pakkausmateriaali

Kierrätettävä, Lasi

1 arvio tuotteelle BYBI Beauty Bakuchiol Booster

  1. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

    Antaisin kymmenen tähteä jos vain voisin 😀 Oon käyttäny tätä vasta pari viikkoa aamuin ja illoin ja mun silmän ympärillä olleet pienet juonteet on melkeen kokonaan poissa, en voi hehkuttaa tarpeeksi tätä tuotetta.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

INCI

Squalane (Olive), Bakuchiol

Vieritä ylös

Kuukauden kampanjatuotteissa myös BYBI Acid Gold -kasvonaamio 20% edullisemmin!