Beautyblender mini meikkisieni, vihreä

Beautyblender mini sopii erityisesti peitevoiteen, korostus- ja varjostusvärin levittmiseen sekä näppyjen peittämiseen.

Beautyblender tekee meikkaamisesta yksinkertaista ja jokaisesta naisesta meikkitaiteilijan! Reunaton meikkisieni takaa virheettömän lopputuloksen, ilman rajoja tai raitoja. Beautyblender ei ime meikkiä sisäänsä, jolloin tuotetta kuluu normaalia vähemmän.

19,90 

Saatavuus: Varastossa

Beautyblender mini sopii erityisesti peitevoiteen, korostus- ja varjostusvärin levittämiseen sekä näppyjen peittämiseen. Meikkisieni mahdollistaa ihanteellisen levitystuloksen ilman raitoja tai rajoja!
Alkuperäinen pisaramainen muoto

Levittää meikin vaivattomasti sekä pienillä että suurilla ihoalueilla
Ei jätä rajoja tai raitoja, kuten muut meikkisienet

Superpehmeä ja kosteutta rakastava avoin solurakenne
Avoin solurakenne täytyy pienillä määrillä vettä, kun sieni kostutetaan, jolloin meikkituote jää sienen pinnalle, eikä imeydy sen sisään. Meikkituotettasi ei siis kulu turhaan ja levitystuloksesta tulee tasainen. Kastuessaan Beautyblender kasvaa kaksinkertaiseksi ja siitä tulee entistäkin pehmeämpi. Kuivuessaan se palaa alkuperäiseen kokoonsa.

Ei sisällä:

lateksia
hajusteita

Hyvä tietää:

Beautyblender-tuotteissa käytetään turvallisia, vesiliukoisia väriaineita, jotka eivät vahingoita ympäristöä, eivätkä kehittämämme vaahtomateriaalin koostumusta. Sieni saattaa päästää ensimmäisen pesun yhteydessä hieman väriä. Tämä on normaalia ja loppuu useamman pesukerran jälkeen. Väri ei tartu kasvoihin tai vaatteisiin.

Valmistettu käsityönä USA:ssa.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Käyttöohje

Saat parhaan lopputuloksen varmistamalla, että Beautyblender on kostea sekä kuivia että nestemäisiä tuotteita käyttäessäsi. Kostutettuasi Beautyblenderin purista ylimääräinen vesi pois ja aloita meikkituotteen lisääminen iholle taputtelevin liikkein.

Puhdistaminen

Beautyblender voidaan puhdistaa blendercleanser solid-saippualla. Kastele sieni ja pyöritä ja painele sientä saippuaa vasten, kunnes se vaahtoutuu. Sienen painaminen vapauttaa happea ja päästää saippuan sen sisään. Välttääksesi naarmut, repeytymät tai puhkeamat, puristele hellävaraisesti varoen vääntämästä tai venyttämästä sientä.

Huuhtele & Kuivaa

Huuhtele Beautyblender puhtaalla, kylmällä vedellä. Purista ylimääräinen vesi pois pyyhkeellä,
aseta kuivumaan puhtaaseen paikkaan jossa on hyvä ilmanvaihto, ja käytä uudelleen. Beautyblender on valmis käytettäväksi heti puhdistuksen jälkeen.

Vinkki!

Beautyblender-koteloa voidaan käyttää jalustana, jonka päälle se voidaan asettaa kuivumaan.

 

 

Brand

beautyblender logo

Vieritä ylös