100% Pure Brightening Concealer White Peach-peitevoide

Peitevoide, joka peittää ihon virheitä tehokkaasti samalla myös hoitaen ihoa. Tuote sisältää vain luonnollisia ainesosia ja se sisältää mm. kofeiinia sisältävää vihreää teetä ja kahvia jotka auttavat esimerkiksi silmänalusihon hoitamisessa.

21,00 

Varasto loppu. Lisää tulossa pian.

100% Pure Brightening Concealer on peitevoide, joka on saanut värinsä täysin kasviperäisistä pigmenteistä. 100% pure:n kirkastava peitevoide peittää ihon virheet tehokkaasti samalla hoitaen ihoa. Peitevoiteen sisältämät kafeiinipitoiset vihreä tee sekä -kahvi, anti-aging vitamiinit ja antioksidantit yhdessä ruusunmarjaöljyn kanssa hoitavat myös ihoa tehokkaasti. Tuote ei siis pelkästään peitä ihon virheitä vaan se myös samalla hoitaa ihoasi ja auttaa mm. tummien silmänalusten ehkäisemisessä pidemmällä tähtäimellä. 100% puren tuotteet eivät sisällä lainkaan synteettisiä ainesosia, keinotekoisia tuoksuja tai muita mahdollisesti haitallisia kemikaaleja. Myös pakkausmateriaaleissa on kiinnitetty huomiota ympäristöystävällisyyteen. 100% puren tuotteet ovat siis todellisesti 100% puhtaita. Tuotetta pakkauksessa yhteensä 3g.
100% pure Brightening Concealer White Peach-peitevoide:
vegaaninen
parabeeniton
ei sisällä synteettisiä kemikaaleja
sisältää ihoa hoitavia ja suojaavia ainesosia kuten vihreää kahvia sekä teetä, ruusunmarjaöljyä
Leaping Bunny-sertifioitua eläinkokeetonta kosmetiikkaa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Käyttöohje

Levitä peitevoidetta esimerkiksi tummille silmänalusille ja taputtele iholle joko sormin tai levitä tuote siveltimellä. Aseta tuote paikalleen tarvittaessa puuterilla.

INCI

Organic Green Tea*, Organic Rose Hydrosol*, Organic Green Coffee*, Organic Rice Powder*, May contain all or some of the following pigments : Organic Peach*, Organic Apricot*, Organic Carrot*, Organic Pomegranate*, Organic Cocoa Bean*, Organic Goji Berry* and Organic Tomato*, Aloe Vera, Organic Lavender*, Organic Chamomile*, Organic Rosehip Oil*, Candelilla Wax, Vitamin E (a-tocopherol), Vitamin C (ascorbyl palmitate), Extracts of Organic Rosemary*, Organic Oregano*, Organic Thyme*, Organic Grapefruit Seed* and Organic Goldenseal* Sunscreen Active Ingredients: 15% Titanium Dioxide and 10% Zinc Oxide

* Certified Organic

Brand

100%pire

Vuonna 2005 perustettu laadukasta luonnonkosmetiikkaa valmistava yritys, jonka tuotteet sisältävät tehokkaita antioksidantteja, vitamiineja sekä eteerisiä öljyjä. 100% puren tuotteilla saat aikaan kuvankauniin lopputuloksen hoitaen samalla ihoasi.

Brändi on eläinkokeita vastaan ja tukee eläinten hyvinvointia tukevia järjestöjä, brändi panostaa myös tuotteiden vegaaniseen koostumukseen. Kaikki tuotepakkaukset on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista ja kaikki tuotteet ovat biohajoavia.

Vieritä ylös

Kuukauden kampanjatuotteissa myös BYBI Acid Gold -kasvonaamio 20% edullisemmin!