3 piilotettua e.l.f. cosmetics -tuotteiden ominaisuutta, joita et vielä tiennyt

e.l.f. Cosmetics on suosittu amerikkalainen kosmetiikkabrändi, joka on erityisen tunnettu edullisista ja laadukkaista tuotteistaan. Brändi on myös tuttu monelle eettisyydestään, sillä eläinkokeettomuuden lisäksi kaikki e.l.f.-tuotteet ovat vegaanisia. Meidän tiimillemme ja monille teistä tämä kyseinen brändi on ollut varmasti tuttu jo vuosia, mutta useissa tuotteissa on piilotettuja ominaisuuksia, joita et ole ehkä vielä huomannut.

Kokosimme postaukseen mielenkiintoisimmat ominaisuudet, jotka ovat yllättäneet myös meidät!

e.l.f. poskipuna- sekä varjostus- ja korostuspalettien sävyt ovat irrotettavia

e.l.f. palettien irrotettavat sävyt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaikkien e.l.f. –poskipunapalettien sekä contourpalettien sävyt ovat irrotettavissa paletista, minkä vuoksi paletteja voi kustomoida oman mielensä mukaan. Ominaisuus on erittäin kätevä etenkin matkustuksen kannalta, sillä saat koottua suosikkisävysi tarvittaessa yhteen palettiin!

e.l.f. huulipunien pohjiin piilotettu kuultosävy

e.l.f. Moisturizing Lipstick -huulipunien pohja on irrotettavissa (irrottaminen vaatii hieman lihasvoimaa :P) ja pohjasta löytyy hieman kuultavampi versio kyseisestä huulipunasävystä!  Kyseessä ei kuitenkaan ole huulikiilto.

Testasimme huulipunaa ja kuultavaa sävyä vierekkäin. Ylläoleva Ravishing Rose -huulipunasävy on pigmenttinen ja hennosti kiiltävä kun taas alempi sävy on selvästi kuultavampi. Voit helposti muokata huulimeikkiäsi taputtamalla kuultosävyä huulipunan päälle.

Tämä löytö oli positiivinen yllätys ja kyseinen ominaisuus on testailun myötä löytynyt myös muutamista muista meikkipussimme huulipunista.

e.l.f. Matte Lip Color -huulipunakynän teroitin

e.l.f. huulipunakynä ja teroitin

e.l.f. Matte Lip Color -huulipunakynien pohjasta löytyvän yllätyksen bongasimme vahingossa parisen viikkoa sitten. Pohjasta löytyy teroitin, jolla saat teroitettua huulipunastasi nopeasti taas terävän tarkan lopputuloksen saamiseksi! Ominaisuus on erittäin kätevä, sillä meikkiteroitinta ei tule turhan usein pakattua mukaan esimerkiksi yöhön suunnatessa. Tämä ominaisuus tulee pelastamaan monta meikkikriisiä!

Tässä tältä erää kaikki tähän mennessä bongaamamme erikoisominaisuudet e.l.f cosmeticsin tuotteista. Mitä yllättäviä ominaisuuksia sinä olet bongannut tuotteista?

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *