BH Cosmetics-suosikkituotteemme!

BH Cosmetics-suosikkituotteemme

Oletko jo tutustunut laadukkaaseen ja Leaping Bunny -sertifioituun BH Cosmetics:iin? BH Cosmetics on vuonna 2009 perustettu Los Angelesilainen kosmetiikkabrändi, joka saa inspiraationsa kotikaupunkinsa värikkäästä, monikulttuurisesta ja vilkkaasta elämästä. Brändi on tunnettu värikkäistä ja laadukkaista tuotteistaan, joissa yhdistyvät tyylikkyys ja rohkeus korostaa omaa yksilöllisyyttään.

Me Koreinalla olemme täysin ihastuneet tähän brändiin ja sen upeisiin tuotteisiin! BH Cosmeticsilla on valikoimissaan myös paljon vegaanisia tuotteita, värivalikoima on laaja ja brändin meikit sekä siveltimet ovat superedullisia! Otimme vuoden 2017 syksyllä valikoimiimme pienen määrän BH Cosmeticsin tuotteita ja kasvatamme valikoimaamme koko ajan, joten pysy kuulolla uutuuksiemme varalta!

Tiimimme jäsenet Katri ja Heljä halusivat esitellä teille BH Cosmetics -suosikkinsa!

BH Cosmetics Studio Pro Contour -varjostuspaletti

BH Cosmetics contourpaletti

Katri on ollut pitkään jo contouring-meikin fani. “En ainakaan viimeiseen neljään vuoteen ole voinut poistua kotoa juhlameikissä, johon ei kuuluisi hieman nenän sekä poskien varjostusta. Tämä BH:n varjostuspaletti on kieltämättä yksi parhaista puuterimaisista contouring-paleteista mitä olen testannut! Minulla on vaalea iho lämpimällä pohjasävyllä ja tämä paletti on toiminut kuivalla ihollani erittäin hyvin sekä ruskettuneena että kalpeampanakin! Tykkään käyttää etenkin alemman rivin vasemman laidan kylmää sävyä nenän varjostamiseen ja sen vieressä olevaa sävyä oikealla käytän yleensä poskille. Myös vaaleat korostussävyt sekä keltainen banaanipuuteri ovat olleet kovassa käytössä. Paletin tummimpia sävyjä olen käyttänyt aurinkopuuterien tavoin ja joskus myös luomivärinä. Sävyt levittyvät kasvoille todella tasaisesti ja merkille pantavaa muihin käyttämiini puuterimaisiin varjostuspaletteihin oli se, että sävyt eivät “pölise” ympäri palettia vaan väriä irtoaa siveltimeen juuri sopiva määrä.  Sävyjen blendaaminen on ollut supervaivatonta.”

BH Cosmetics Carli Bybel Deluxe -paletti

Tämä Carli Bybelin luomiväripaletti on ehdoton must have -paletti neutraaleista ja violetin sävyistä pitäville. Katri: “ Tää paletti on ollut mun ehdoton suosikki pakata mukaan viikonloppureissuille! Tykkään käyttää meikissäni etenkin neutraaleja ja violetteja luomivärisävyjä ja tämän paletin avulla saa aikaan niin päivään kuin iltaankin sopivat lookit. Myös paletin mukana tulevat highlighterit ovat aivan sairaan hyviä! Suosikkini niistä on vaalea pinkkiin vivahtava sävy. Vasemman alareunan valkoisella korostussävyllä saa suorastaan häikäisevän hehkun, joka sokaisee melkein yhtä paljon kuin OfraxNikkietutorials “Glazed Donut”-highlighter. Luomiväreistä mattasävyt levittyvät luomelle tasaisesti ja niissä on hyvä pigmentti!” BH Cosmeticsin sekä kauneusguru Carli Bybelin luomiväripaletti on ollut myös yksi suosituimmista luomiväripaleteista asiakkaidemmekin keskuudessa.

BH Cosmetics Studded Couture -sivellinsetti:

Tämä sivellinsetti on ollut niin Katrilla kuin Heljälläkin kovassa käytössä. BH Cosmeticsin siveltimet ovat olleet meillä jo kauan kokeilulistalla ja olemme niin innoissamme, että niitä saa vihdoin Suomesta! Studded Couture- setin siveltimet ovat uskomattoman pehmeitä ja setti sisältää kiitettävän määrän kasvo- kuin silmämeikkisiveltimiäkin. Suosikkeja tästä setistä ovat olleet etenkin silmämeikkisiveltimet, jotka levittämät ja häivyttävät luomivärit  superhyvin! Esimerkiksi eyelinersivellin on sopivan jäykkä tarkan lopputuloksen saamiseksi sekä Fluff Shadow Brush saa luomivärin häivytettyä helposti! Lemppari puuterimaisen contourin levittämiseen on ollut sivellin numero 1: “Large Angled Contour Brush”, joka poimii sopivan määrän tuotetta siveltimelle ja sen avulla häivyttäminen on todella vaivatonta.

BH Cosmetics Studded Coutoure

BH Cosmetics Shaaanxo -paletti

Tämä 9 luomiväriä ja huulipunaa sisältävä paletti on myös yksi BH Cosmetics Must Have-tuotteista! Shaaanxo eli Shannon Harris on ollut yksi ensimmäisistä Youtuben kauneusguruista, joita olemme seuranneet ja oli ihanaa saada hänen luoma palettinsa kauppaamme myyntiin!

Paletti sisältää ihanan sekoituksen matta-, shimmer- sekä duo chrome -sävyjä joilla saa aikaan sekä luonnollisia että huomiotaherättäviä silmämeikkejä! Paletti sisältää todella uniikkeja sävyjä, joita emme ole löytäneet muualta kuten alimman rivin keskimmäinen sävy. Kyseinen sävy on todella upea yksinään ja muiden luomivärien päällä! Plussaa myös paletin matkoille sopivasta koosta!

BH Cosmetics Shaaanxoo-paletti

Mitkä ovat sinun BH Cosmetics-suosikkejasi tai mitä tuotteita olet halunnut testata jo kauan? Kerro mielipiteesi kommenttikentässä!

3 piilotettua e.l.f. cosmetics -tuotteiden ominaisuutta, joita et vielä tiennyt

e.l.f. cosmetics -tuotteiden piilotetut ominaisuudet

e.l.f. Cosmetics on suosittu amerikkalainen kosmetiikkabrändi, joka on erityisen tunnettu edullisista ja laadukkaista tuotteistaan. Brändi on myös tuttu monelle eettisyydestään, sillä eläinkokeettomuuden lisäksi kaikki e.l.f.-tuotteet ovat vegaanisia. Meidän tiimillemme ja monille teistä tämä kyseinen brändi on ollut varmasti tuttu jo vuosia, mutta useissa tuotteissa on piilotettuja ominaisuuksia, joita et ole ehkä vielä huomannut.

Halusimme koota tähän postaukseen mielenkiintoisimmat ominaisuudet, jotka ovat yllättäneet myös meidät!

e.l.f. poskipuna- sekä varjostus- ja korostuspalettien sävyt ovat irrotettavia

e.l.f. palettien irrotettavat sävyt

Kaikkien e.l.f. –poskipunapalettien sekä contourpalettien sävyt ovat irrotettavissa paletista, minkä vuoksi paletteja voi kustomoida oman mielensä mukaan. Ominaisuus on erittäin kätevä etenkin matkustuksen kannalta, sillä saat koottua suosikkisävysi tarvittaessa yhteen palettiin!

e.l.f. Moisturizing Lipstick -huulipunien pohja on irrotettavissa (irrottaminen vaatii hieman lihasvoimaa :P) ja pohjasta löytyy hieman kuultavampi versio kyseisestä huulipunasävystä!  Kyseessä ei kuitenkaan ole huulikiilto.

Testasimme huulipunaa ja kuultavaa sävyä vierekkäin. Ylläoleva Ravishing Rose -huulipunasävy on pigmenttinen ja hennosti kiiltävä kun taas alempi sävy on selvästi kuultavampi. Voit helposti muokata huulimeikkiäsi taputtamalla kuultosävyä huulipunan päälle.

Tämä löytö oli positiivinen yllätys ja kyseinen ominaisuus on testailun myötä löytynyt myös muutamista muista meikkipussimme huulipunista.

e.l.f. Matte Lip Color -huulipunakynän teroitin

e.l.f. huulipunakynä ja teroitin

e.l.f. Matte Lip Color -huulipunakynien pohjasta löytyvän yllätyksen bongasimme vahingossa parisen viikkoa sitten. Pohjasta löytyy teroitin, jolla saat teroitettua huulipunastasi nopeasti taas terävän tarkan lopputuloksen saamiseksi! Ominaisuus on erittäin kätevä, sillä meikkiteroitinta ei tule turhan usein pakattua mukaan esimerkiksi yöhön suunnatessa. Tämä ominaisuus tulee pelastamaan monta meikkikriisiä!

Tässä tältä erää kaikki tähän mennessä bongaamamme erikoisominaisuudet e.l.f cosmeticsin tuotteista. Mitä yllättäviä ominaisuuksia sinä olet bongannut tuotteista?

Tarina brändin takana: OFRA Cosmetics ja tiimimme tuotesuosikit

Viime vuoden syyskuussa toimme ensimmäisenä Suomen markkinoille amerikkalaisen OFRA Cosmetics -kosmetiikkamerkin, joka on nyt noussut yhdeksi asiakkaidemme suosikeista. Viimeistään nyt on aina kertoa merkin taustalla oleva tarina sekä esitellä meidän TOP 5 suosikkituotettamme.

Ofra Cosmetics:in perustaja Ofra Gaido aloitti uransa työskentelemällä tunnetuille kosmetiikkamerkeille ja 80-luvulla hän avasi oman kauneussalonkinsa, joka menestyi erittäin hyvin. Vuonna 1994 Ofra ja hänen miehensä David loivat oman ihonhoitomallistonsa ja vuosituhannen alkuun mennessä he avasivat ensimmäisen kauneushoitolan, jossa käytettiin vain OFRAn ihonhoitotuotteita ja värikosmetiikkaa. Tänä päivänä OFRAn tuotteita käytetään niin Miss Univerum-kilpailuissa sekä poliitikkojen, urheilijoiden ja julkisuuden henkilöiden kasvoille.

Kaikki tuotteiden valmistuksesta tilausten lähettämiseen OFRAn omalla tehtaalla. Merkillä on myös Leaping Bunny- sertifikaatti ja mikä parasta – koko tuotesarja on 100% vegaaninen! Osa tuotteista sisältää silkkipeptidiä, joka ei kuitenkaan ole eläinperäinen vaan se on johdettu silikonimuunnelluista proteiineista.  Meikit soveltuvat myös herkemmille ihotyypeille.

OFRA tunnetaan erityisesti nestemäisistä mattahuulipunistaan sekä korostustuotteistaan. Trendien harjalle merkki on noussut mm. Kathleen Lightsin, Manny MUA:n sekä DupeThat:in kanssa toteutettujen yhteistyötuotteiden ansiosta. Uusin nikkietutorialsin kanssa toteutettu yhteistyötuotesetti julkaistaan 29.3.2017 ja myöhemmin setti saadaan myyntiin myös meille!

Myös tiimimme on ihastunut OFRAn tuotteisiin ja alla näet viisi suosikkiamme.

1. OFRA nestemäinen mattahuulipuna, Miami Fever

Miami Fever on OFRAn ja KathleenLightsin yhteistyön tuloksena syntynyt sävy. Huulipunan sävy on kaunis ja pigmenttinen oranssi ja vastaavanlaista on lähes mahdoton löytää! Sävy on helppo levittää huulille tasaisesti eikä se kuivata huulia, vaikka jättääkin kauniin mattapintaisen lopputuloksen. Meidän mielestämme Miami Fever on sopiva valinta kaikkina vuodenaikoina ja imartelee kaikenlaisia ihonsävyjä.

2. OFRA Beverly Hills Highlighter

Beverly Hills Highlighterista on tullut luottotuotteemme kasvojen korostuksessa. Highlighter sisältää viisi kaunista sävyä, joista löytyy sopiva jokaiselle ihotyypille: kultainen pronssi, viileä pinkki, helmiäisvalkoinen, neutraali helmiäinen ja pinhkihtävä persikka. Vaalealle iholle pronssisävy voi olla liian tumma korostamiseen, mutta näyttää upealta luomivärinä käytettynä – kuten myös muutkin sävyt.

3. OFRA Cheeky Cheekbone Enhancer

Cheeky Cheekbone Enhancer on hinta-laatusuhteeltaan parhaimpia tuotteita poskipäiden korostamiseen. Levitettäessä sävy muuttuu kauniin vaaleanpunertavaksi, joten se antaa hehkun lisäksi kasvoille myös väriä. Kompaktinkokoisessa pakkauksessa tuotetta on 5g ja sävy on niin pigmenttinen, että jo pieni määrä riittää halutun lopputuloksen saamiseen. Tämä highlighter kestää käytössä pitkään!

 

4. OFRA Fixline nestemäinen rajausväri

OFRAn rajausväri levittyy helposti ja on erittäin pigmenttinen. Tästä tuotteesta pidämme erityisesti siksi, että luomen pohjustustuotteen kanssa käytettynä rajaus on todella pitkäkestoinen myös rasvoittuvilla luomilla.

5. OFRA nestemäinen mattahuulipuna, Charmed

Charmed-sävy on toteutettu MannyMUAn kanssa. Sävy on vahvasti pinkkiin taittava mauve. Tämä on noussut suosikiksi päivittäiseen käyttöön sopivana sävynä.

Voit tutustua OFRAan lisää heidän kotisivuillaan: https://www.ofracosmetics.com/

Joko sinä olet kokeillut OFRA Cosmetics -tuotteita?