Menu
Ostoskorissa ei ole tuotteita.

Vastuullisen kosmetiikan blogi

Koreina.com toimii 100% uusiutuvalla energialla

Aiemmin tänä vuonna Yle uutisoi älylaitteiden ja tietokoneen käytön aiheuttamista hiilidioksidipäästöistä. Sosiaalista mediaa selatessa, mielenkiintoisia artikkeleita lukiessa tai vaikkapa verkkokaupassa shoppaillessa Internetin aiheuttamat hiilidioksidipäästöt unohtuvat helposti. Jokainen internetissä oleva sivusto ja palvelu vaatii kuitenkin toimiakseen palvelimen – tietokoneen, joka on aina päällä. Miljoonat internetiin kytketyt palvelimet vievät paljon sähköä. Lisäksi osa palvelimien käyttämästä energiasta muuttuu lämmöksi.

Read More »

Miten sininen valo vaikuttaa ihoon?

Kuinka monta tuntia päivästäsi vietät tietokoneen, tabletin tai puhelien näyttöä katsellen? Erityisesti sosiaalisen median parissa voi helposti vierähtää aikaa lähes huomaamatta. Kokonaisuudessaan päivittäin älylaitteiden tai tietokoneen äärellä vietetty aika voi olla jopa useita tunteja. Tiesitkö, että tätäkin tekstiä lukiessa käyttämäsi laite tuottaa sinistä valoa, jolla voi olla vaikutuksia näköösi, unenlaatuusi ja ihoosi. Mitä on sininen valo?

Read More »
Vegaaninen kosmetiikka

Mitä on vegaaninen kosmetiikka?

Mikä ihmeen vegaanikosmetiikka? Vegaanisen kosmetiikan määritelmä ja tunnistaminen voi joskus tuntua hämmentävältä. Tästä blogitekstista löydät kuitenkin kattavan selityksen vegaanisen kosmetiikan määritelmästä sekä siitä, mitä eroa vegaanisella kosmetiikalla on verrattuna eläinkokeettomaan kosmetiikkaan, luonnonkosmetiikkaan ja luomukosmetiikkaan. Mitä vegaanisella kosmetiikalla tarkoitetaan?   Lyhyesti sanottuna vegaanisella kosmetiikalla tarkoitetaan kosmetiikkaa, joka ei sisällä eläinperäisiä ainesosia eikä sitä ole testattu eläimillä.

Read More »

INCI ABC: Alkeet kosmetiikan ainesosaluetteloiden ymmärtämiseen

Kosmetiikan INCI:t eli raaka-ainelistat eivät usein kerro lukijalleen yhtään mitään. Ainesosaluetteoita sekä itse raaka-aineita olisi kuitenkin tärkeää oppia ymmärtämään, jotta osaisi löytää ne itselle sopivimmat tuotteet olipa kyse sitten ihonhoitotuotteista tai meikeistä. Erityisen tärkeää ainesosaluetteloiden ymmärtäminen on myös silloin, kun haluat välttää jostakin syystä tiettyjä raaka-aineita. Syynä voi olla allergia tai tiettyjen ainesosien välttely niihin

Read More »

Curly Girl -metodi: Selkeä aloittajan opas

Kuulitko sinäkin curly girl -metodista ja haluat tietää, mistä oikein on kyse ja miten päästä alkuun? – Löysit oikeaan paikkaan. Tässä artikkelissa käyn läpi perusasiat, jotka sinun tulee tietää metodista. Olivatpa hiuksesi laineikkaat tai kiharat curly girl -metodin avulla opit hoitamaan hiuksiasi hellemmin ja tuomaan hiustesi parhaat puolet esiin. Ei enää jokapäiväistä suoristusta ja joka

Read More »
Vieritä ylös
Koreina logo 2019
Menu