BH Cosmetics -suosikkituotteemme!

BH Cosmetics-suosikkituotteemme

Oletko jo tutustunut laadukkaaseen ja Leaping Bunny -sertifioituun BH Cosmetics:iin? BH Cosmetics on vuonna 2009 perustettu Los Angelesilainen kosmetiikkabrändi, joka saa inspiraationsa kotikaupunkinsa värikkäästä, monikulttuurisesta ja vilkkaasta elämästä. Brändi on tunnettu värikkäistä ja laadukkaista tuotteistaan, joissa yhdistyvät tyylikkyys ja rohkeus korostaa omaa yksilöllisyyttään.

Me Koreinalla olemme täysin ihastuneet tähän brändiin ja sen upeisiin tuotteisiin! BH Cosmeticsilla on valikoimissaan myös paljon vegaanisia tuotteita, värivalikoima on laaja ja brändin meikit sekä siveltimet ovat superedullisia! Otimme vuoden 2017 syksyllä valikoimiimme pienen määrän BH Cosmeticsin tuotteita ja kasvatamme valikoimaamme koko ajan, joten pysy kuulolla uutuuksiemme varalta!

Tiimimme jäsenet Katri ja Heljä halusivat esitellä teille BH Cosmetics -suosikkinsa!

BH Cosmetics Studio Pro Contour -varjostuspaletti

BH Cosmetics contourpaletti

Katri on ollut pitkään jo contouring-meikin fani. “En ainakaan viimeiseen neljään vuoteen ole voinut poistua kotoa juhlameikissä, johon ei kuuluisi hieman nenän sekä poskien varjostusta. Tämä BH:n varjostuspaletti on kieltämättä yksi parhaista puuterimaisista contouring-paleteista mitä olen testannut! Minulla on vaalea iho lämpimällä pohjasävyllä ja tämä paletti on toiminut kuivalla ihollani erittäin hyvin sekä ruskettuneena että kalpeampanakin! Tykkään käyttää etenkin alemman rivin vasemman laidan kylmää sävyä nenän varjostamiseen ja sen vieressä olevaa sävyä oikealla käytän yleensä poskille. Myös vaaleat korostussävyt sekä keltainen banaanipuuteri ovat olleet kovassa käytössä. Paletin tummimpia sävyjä olen käyttänyt aurinkopuuterien tavoin ja joskus myös luomivärinä. Sävyt levittyvät kasvoille todella tasaisesti ja merkille pantavaa muihin käyttämiini puuterimaisiin varjostuspaletteihin oli se, että sävyt eivät “pölise” ympäri palettia vaan väriä irtoaa siveltimeen juuri sopiva määrä.  Sävyjen blendaaminen on ollut supervaivatonta.”

BH Cosmetics Carli Bybel Deluxe -paletti

Tämä Carli Bybelin luomiväripaletti on ehdoton must have -paletti neutraaleista ja violetin sävyistä pitäville. Katri: “ Tää paletti on ollut mun ehdoton suosikki pakata mukaan viikonloppureissuille! Tykkään käyttää meikissäni etenkin neutraaleja ja violetteja luomivärisävyjä ja tämän paletin avulla saa aikaan niin päivään kuin iltaankin sopivat lookit. Myös paletin mukana tulevat highlighterit ovat aivan sairaan hyviä! Suosikkini niistä on vaalea pinkkiin vivahtava sävy. Vasemman alareunan valkoisella korostussävyllä saa suorastaan häikäisevän hehkun, joka sokaisee melkein yhtä paljon kuin OfraxNikkietutorials “Glazed Donut”-highlighter. Luomiväreistä mattasävyt levittyvät luomelle tasaisesti ja niissä on hyvä pigmentti!” BH Cosmeticsin sekä kauneusguru Carli Bybelin luomiväripaletti on ollut myös yksi suosituimmista luomiväripaleteista asiakkaidemmekin keskuudessa.

BH Cosmetics Studded Couture -sivellinsetti:

Tämä sivellinsetti on ollut niin Katrilla kuin Heljälläkin kovassa käytössä. BH Cosmeticsin siveltimet ovat olleet meillä jo kauan kokeilulistalla ja olemme niin innoissamme, että niitä saa vihdoin Suomesta! Studded Couture- setin siveltimet ovat uskomattoman pehmeitä ja setti sisältää kiitettävän määrän kasvo- kuin silmämeikkisiveltimiäkin. Suosikkeja tästä setistä ovat olleet etenkin silmämeikkisiveltimet, jotka levittämät ja häivyttävät luomivärit  superhyvin! Esimerkiksi eyelinersivellin on sopivan jäykkä tarkan lopputuloksen saamiseksi sekä Fluff Shadow Brush saa luomivärin häivytettyä helposti! Lemppari puuterimaisen contourin levittämiseen on ollut sivellin numero 1: “Large Angled Contour Brush”, joka poimii sopivan määrän tuotetta siveltimelle ja sen avulla häivyttäminen on todella vaivatonta.

BH Cosmetics Studded Coutoure

BH Cosmetics Shaaanxo -paletti

Tämä 9 luomiväriä ja huulipunaa sisältävä paletti on myös yksi BH Cosmetics Must Have-tuotteista! Shaaanxo eli Shannon Harris on ollut yksi ensimmäisistä Youtuben kauneusguruista, joita olemme seuranneet ja oli ihanaa saada hänen luoma palettinsa kauppaamme myyntiin!

Paletti sisältää ihanan sekoituksen matta-, shimmer- sekä duo chrome -sävyjä joilla saa aikaan sekä luonnollisia että huomiotaherättäviä silmämeikkejä! Paletti sisältää todella uniikkeja sävyjä, joita emme ole löytäneet muualta kuten alimman rivin keskimmäinen sävy. Kyseinen sävy on todella upea yksinään ja muiden luomivärien päällä! Plussaa myös paletin matkoille sopivasta koosta!

BH Cosmetics Shaaanxoo-paletti

Mitkä ovat sinun BH Cosmetics-suosikkejasi tai mitä tuotteita olet halunnut testata jo kauan? Kerro mielipiteesi kommenttikentässä!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *